Youth for Christ in de kerk

Iedere jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen.

In de kerk doen we dit door:

  • Aanbieden van Rock Solid en Solid Friends programma’s  voor honderden jeugdclubs.
  • Trainingen van jeugdleiders. Dit doen we o.a. op het jaarlijkse Trainingsevent.
  • Sprekers voor kerkdiensten en conferenties. De sprekers vertalen het evangelie op een eigentijdse manier naar jong en oud.

Gratis boek voor jeugdleiders

Youth for Christ heeft met honderden Solid Clubs door heel Nederland veel ervaring in tienerwerk in de kerk. Daarom delen we 24 praktijktips voor een sprankelende tienerclub. Het is aan de tieners om het leven en het geloof te ontdekken, maar het is aan de jeugdleider om hierin met hen op te trekken.

Lees verder

Compleet uitgewerkte clubprogramma’s

Rock Solid en Solid Friends zijn de missionaire clubprogramma’s voor tiener- en jongerenwerk. De Solid-programma’s richten zich op het ontdekken en verdiepen van het christelijk geloof.

Lees verder

Sprekers

Zoek jij een spreker voor de (zondag)dienst of voor een speciale activiteit? Wij komen graag spreken over wat God nu aan het doen is onder jongeren in Nederland. Wij weten hoe we het evangelie op een eigentijdse manier kunnen vertalen naar jong en oud.

Lees verder

Training voor jeugdleiders

Goede jeugdleiders maken sterk jeugdwerk. Door wie jij bent en hoe je doet, laat je zien wat geloven is. Tieners kijken naar jeugdleiders om te zien wat dit betekent in het dagelijks leven. Wie je bent en wat je doet, maakt verschil! Jij bent belangrijk en Youth for Christ wil graag in je investeren. Daarom bieden we training op locatie aan.

Lees verder