Geef om jongeren

 

Ruim negentig procent van de jongeren in Nederland groeit op zonder de liefde van Jezus. Jouw financiële steun blijft daarom hard nodig. Geef voor onze activiteiten, zodat we jongeren blijven ontmoeten en hen op het spoor van Jezus kunnen zetten.

Geven kan op verschillende manieren:

Geef een gift

Youth for Christ kan alleen jongeren bekend maken met de liefde van Jezus door jouw steun. Bepaal zelf naar welk project jouw gift gaat. Dit kan met een structurele of eenmalige gift.

geef nu

Geef gratis met Shop & Share

Koop jij ook weleens iets in een webshop als Bol.com, Coolblue of Hema? Met de Shop & Share-plugin gaat er automatisch een deel van het aankoopbedrag naar het werk van Youth for Christ, zonder dat het jou wat kost. Hierdoor geef je gratis!

meer informatie

periodieke schenking

Wil je Youth for Christ financieel steunen? Dan is het aantrekkelijk om een periodieke schenking af te sluiten. Met een periodieke schenking lever je een duurzame bijdrage aan ons jongerenwerk. Daarbij is de schenking volledig fiscaal aftrekbaar.

meer informatie

Neem Youth for Christ op in uw testament

Wilt u dat de volgende generatie ook de liefde van Jezus leert kennen? U kunt Youth for Christ opnemen in uw testament. De wetenschap dat uw nalatenschap goed geregeld is, biedt rust. Neem contact met ons op of vraag een brochure aan.

meer informatie